About Me

My photo
Tallinn, Estonia
Seal kus on hea olla seal on ka kodu

Tuesday, December 28, 2010

HÄID JÕULE !!!


Meil siis kaua oodatud jõulupidu peetud.Pidu ,toit ja seltskond supper.Arvan et kõik jäid väga rahaule.Peolaualt polnud puudu peale verivorst midagi.Sai keedetud sült ja ka hapukapsas ei puudunud meie rikkalikult laualt.

Ettevalmistused algasid juba tesipäeval poeskäiguga.
Kolmapäev-süldikeetmine
Neljaapäev -kartulisalati hakkimine ,kräsupeakook
Reedel-kalkun ,sealiha,singirullid,hapukapsas ja muud paremat
Kõik maitses veel paremini sest polnud aastaaega selist kraami söönud,Martin isegi mainis ära et pisike jõulu tunne sees selle 40 kraadise kuumusega kui ribikad alla lasta ja õue mitte piiluda, kuna toidu lõunad eriti hapukapsas rääkisid enda eest.Kui kodus olen kogu toidu koguaeg jõuludeks ise valmistanud siis sellel aastal oli Janne abis 2 ikka mõnusam teha ja mõlema näpunäited tulevad ainult kasuks.


Laualt ei puudunud ka viinapudel mis oli peaaegu eesti viin ehk siis russki standart..
Alguses sõime jõime pärast oli vaja ka muidugi basseinis ujumas käija mega lahe oli hullasime seal ikka vägevalt.Ega pidu ei piirdunud ühe päevaga sai ka järgmisel päeval basseini ääres pikutatud ja siidrit limpsatud.Mõnusad jõulud olid.Jään huviga ootama aastavahetust...Kingitus oli hea seltskond.Aitähh teile Martin,Janne,Risto,Andi ja Keiti

Üks vahva pilt Keitist ja Andist



1 comment:

Unknown said...

Tundub, et teil olid toredad pühad. Soovin teile head vana-aasta lõppu ja meeleolukat aastavahetust! Kordaminekuid ja soovide täitumisi uuel aastal!
Heidy